EnergikodenNio starka steg till mer energi i livet:


1. Rör på dig varje dag! Minst trettio minuters aktivitet har visat sig vara ENROMT hälsobringande och kan förlänga våra liv med flera år samt höja kvaliteten i de åren vi får. Har du möjlighet och lust, finns det ännu mer välmående och energi att hämta i att träan efter ”aktivitetspyramiden. Spana in den!


2. Sträva efter att i 80% av fallen få i dig riktigt bra, ren och näringstät kost. Ett regelbundet intag av bra byggstenar ger bra energi och hälsa. Se även till att njuta fullt ut av resterande 20 %. Livet är inte bara avokado, nötter och frön….

3. Sömn är magiskt bra för kropp och själ. Försök prioritera 7-8 timmars ostörd sömn för full reparation och uppbyggnad av din kropp och själ. Lägg gärna in små pauser under dagen då du kan återhämta dig. Tex meditera, ta en power-nap eller bara sitta ner och blunda en stund.


4. Välj vilka tankar du låter flöda i ditt system varje dag. Vilka källor ger dina tankar? Välj såna som ger näring och bra känslor.


5. Sikta på feelgood. Vad. Får dina må bra-känslor att flöda? Är det en hobby? Är det filmer? Musik? Naturen? Umgänge? Vad det än är - gör mer av det!


6. Ta ett hundraprocentigt ansvar för ditt beteende och agerande. Visst kan omgivningen vara mer eller mindre som du önskade att den var. Men det är ÄNDÅ 100% upp till dig hur du väljer attt förhålla dig till den och hur du agerar. Lyssna på dig själv och din ”magkänsla”. Agera därefter.


7. Odla en känsla av ”selfcompassion”. Arbeta vidare livet ut med ditt eget självledarskap. Jobba på att vara din egen BÄSTA vän, chef och coach.


8. Var bjussig i dina relationer. Minns attt du har 100% ansvar för det som är ditt. Låt även ändra ta och få 100% ansvar för det som är deras.


9. Var tydlig i din kommunikation. Minns att du kommunicerar med dina ord, ditt kroppsspråk, din hållning, ditt röstläge, din ton, ditt tempo …. Se om du kan vara så samstämmig som möjligt i hur du känner och vill vara och hur du faktiskt kommunicerar.

125 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Detox

STYRKETRÄNA

NU KÖR VI!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by form holistic