top of page

UTEPASSET

med Anna & Chris

Om du precis som vi ÄLSKAR att träna och vara utomhus, så kommer här en perfekt grupp för dig. Under åtta veckor kommer vi ses på tisdagar klockan sex och träna allsidigt och högkvalitativt ute i naturen. I varje pass kommer du få välbehövlig mobilitetsträning, 

rolig och utvecklande intervallträning / löpning, utmanande styrketräning samt den där så välbehövliga rörlighetsträningen. Massor av riktigt bra kvalitet för kroppen alltså. Men det störta blir att vi kommer ha kul, tillsammans! Att vi kommer sätta guldkant på vardagen med dessa härliga kvällar. Och två lördagar kommer vi trycka till lite extra och bjuda på två bonuspass. 

Träningen äger rum i Knivsta och vi kommer meddela i god tid före, vilken plats vi kommer vara på för dagen. Gå, jogg, cykelavstånd från centrum är en självklarhet. Du behöver bra kläder efter väder, samt bra skor som går att springa i. En vattenflaska är bra att ha med sig.  

Vi som kommer vara ledare och tränare är Anna Persdotter och Christine Tedenlind. Vi är båda två utbildare och erfarna instruktörer sedan länge, samt Anna är Leg.Naprapat, professionell coach, lic.pt, mm. Vi har tränat och tävlat tillsammans sedan länge. Vi har otroligt roligt och mår väldigt bra av att röra oss ute i naturen. Det vill vi dela med er! 

För anmälan, maila till:

annapersdotters@hotmail.com

När: Tisdagar 18.00 - ca 19.15

Start: 13 April och 8 veckor framåt. 

Extra: TVÅ bonuspass på två utvalda lördagar. 

Vart: Knivsta (vid behov startar vi en grupp i uppsala med) 

Hur: Roligt, härligt, utmanande och givande

Pris: 1499.- 

bottom of page