FÖRELÄSNINGAR:

Det holistiska ledarskapet

I vårt ständiga sökande efter välmående och balans, kommer det Holistiska ledarskapet in som en tydlig och enkel ledstjärna. Människan är en helhet och är samtidigt en del av en helhet. Vi presenterar en modell där helheten är mer än summan av delarna.

Relationer & kommunikation

Vad är väl livet utan relationer? Tomt! Hela vårt liv kommer att innehålla en mängd relationer, och de kommer att både ge oss lycka, glädje och gemenskap samt utmana oss och göra oss bitvis olyckliga. 

I denna föreläsning talar om relationer och hur de starkt påverkas av dina förmåga att kommunicera. Kommunikation är ett komplext och roligt ämne som verkligen skapar insikt om hur vi lättare kan nå andra människor och göra oss förstådda. 

Kommunikation och tydlighet är ett av de viktigaste verktygen för att skapa en bra, trivsam och framgångsrik arbetsplats. Låt oss inspirera och utbilda. Låt oss skapa insikt ge er redskap för bättre kommunikation i alla era relationer. 

Fysiologi först 

Alla människor består av celler. Där kan vi börja vår förståelse av oss själva och alla andra. För att må bra och fungera (optimalt) behöver vi ALLTID börja med vår fysiologi - det GÅR INTE att hoppa över den. 

Våra mest grundläggande behov som människor, är de fysiologiska behoven av sömn och vila, näring och energi samt aktivitet och rörelse. Om vi inte tillgodoser dessa, kommer vi inte kunna må särdeles bra. Det blir svårt att hålla sig frisk och stark i längden utan dessa. Det blir väldigt svårt att uppnå andra mål utan att tillgodose själva förutsättningen för tex växande, utveckling mm, om våra mest grundläggande behov inte tillgodoses. 

I denna föreläsning ger vi mängder av fakta samt inspirerar och motiverar allt vi kan till förbättring på individuell bas. Dvs, vad kan var och en göra, för att må lite bättre? Som arbetsgivare blir det högintressant att ta in denna föreläsning, för att det aktiva kapitalet i företaget / på arbetsplatsen, ska kunna må och fungera så bra det bara går. Vi hjälper er att hitta förutsättningar för massor av energi, engagemang och flow! 

Väggen

Väggen är en självupplevd resa hela vägen in i väggen och tillbaka. Ni får i denna föreläsning följa mitt möte med väggen och allt vad det innebär, samt vägen tillbaka. Hur gör man för att bli helt utbränd och utmattad och få ångest och depression på köpet? Och hur tusan gör man för att ta sig tillbaka och undvika att trilla dit igen? Jag vet. Ur ett beteendevetenskapligt perspektiv får ni följa hela resan och förhoppningsvis dra viktig lärdom samt få effektiva redskap och verktyg med er därifrån. Det är min förhoppning! 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by form holistic